top of page
GM8_9529_edited.jpg

Crobikers Community

U ovom kutku crobikers.hr stranice pratite događanja i zanimljivosti naših crobikerica i crobikera. Sve vaše ideje za sadržaj su dobrodošle. Učinimo CROBIKERS zajednicu još zabavnijom i boljom - zajedno!

GM8_0058_edited.jpg

WHAT PEOPLE SAY

"Našu suradnju s Crobikersima započeli smo velikom modnom revijom u okviru našeg izbora za "Online Miss Croatia", koja se održala 29.05. u klubu "Johann Franck".  Event je prošao odlično, a lijepi motori iz kolekcije Crobikersa bili su glavna atrakcija među kandidatkinjama i gledateljima, te idealna vizualna nadogradnja uz crveni tepih i lijepe djevojke. Veselimo se budućim suradnjama s Crobikersima, jer naš televizijski slogan se slaže s onim što i oni jesu  - Drugačiji od drugih!"

 

—  Romano Sole, glavni urednik - Online Live Tv Croatia

GM8_9194_edited.jpg

Izbor za Online Miss Croatia

at Johan Franck, Zagreb

U organizaciji OnlineLiveTv Croatia i u suradnji s Royal Models agencijom, Crobikersi su sudjelovali u organizaciji eventa "Online Miss Croatia 2021" u poznatom zagrebačkom kafiću Johan Francku. Matija i Filip Podhraški su izložili svoje prekrasne motore te uljepšali reviju.


Nakon revije održan je photoshooting s modelima te novim majicama Crobikers branda.

Ovo je jedan od prvih poteza kojima pokazujemo da smo nova generacija bikera. Kada radimo - radimo sa stilom!

Stunt Show i Photoshooting

at Stara bolnica, Blato

Organizirali smo malo druženje uz roštilj, stunt show na kojem su nastupali Matija Kelava i Matija Podhraški i photoshooting za nove proizvode Crobikers branda uz modele. Sve su to zabilježili fotografi Dražen Volarić, Stefan Španić i Tihomir Tatomirović, snimatelji dronovima Denis Meglić, Hr Le i Tibor Totman.

GM8_9559_edited.jpg
bottom of page